FREDAG 30 JANUARI

andrea skriver

Hej, Hejsan, Hallå, halloj, Halihallå osv

Jag ser att min bloggmate elin har lyckats uppdatera, hon är duktig hon :) Jag tänkte berätta lite mer om dansen med alla 9or igår på Safiren.
Våran första händelse var att vi stod och väntade på Linnea och cattis ute i kylan, det var helt sjukt kallt, men eftersom dom sagt att vi skulle ses utanför stod vi snällt och väntade medans allt folk gick in, tillslut ville varken Elin, Elin, ofie eller carro vänta mer så dom gick in, och jag följde efetrs om en lydig hund o trodde cattis och Linnea skulle bli astjuriga för att vi inte vänta .. Lite synd då cattis och linnea stod inne i värmen med ett stort flin i nyllet :( bra start tänkte jag då ..

Jackan var lämnad och nu var den stora frågan; vart fan skulle man lägga mobilen? nån ficka? nej. BH:n? nej. Trosorna? strumpbyxorna? nej. Trosorna? usch nej. Jag var nästan till att ge upp när jag insåg att jag hade en fick på koftan, så där fick den ligga i väntan på ytterligare problem.

Hand i hand med folk ja va med drog vi upp för trappan, beundrade alla tjejer som kunde gå i sina 20 cm höga klackar, beundrade även de som inte kunde gå i dom, lite kul att kolla på!  Men det var bara ngt man la märke till, för att även klackarna skulle ge mig problem senare på kvällen . . .

Jag fick dansa med mr x ... jag blev deprimerad, vi skulle dansa bugg.. och han lyckades med stor möda få till en snurr. stolt kille de där måste ha vart, i otakt och allt. herregud. efetr dansen sprang jag så fort jag kunde bort från honom till Elin, sedan väntade bara danser med mysigt folk! bl a Elin, Martin, Felix osvosv

DÄREMOT, tillbaka till mobil-problemet; Jag hade den i koftan, en liten minificka där i princip ingenting kunde få plats i. Och varje gång jag skulle dansa flög den omkring åt alla möjliga håll så jag bestämmde mig för att låta den jag dansade med ha den i fickan, vilket resulterade i att jag glömde den där ... Och därefetr fick jag springa runt och leta efter den jag dansat med i flera minuter.

Sen var de dags för nån enmannadans, Med tanke på alla tjejer som satt på sig platåskor med miljarder centimeters klack på var det stor risk att bli trampad på, detta skedde också, jag stod och "dansade" med elin, hela tiden medveten om att det står en platå-tjej framför mig som står och dunsar i marken med skorna som säkert väger över 5 kilo, så där står jag och helt plötsligt för jag en BUFFEL på min höger fot ... mkt otrevlig händelse då jag sprang runt bland folk som jag kände och beklagade mig vilken tjej host "fulaord-tjejen" som hade trampat mig på foten.. pekade kanske jag också råka göra ...
För att sen imorse inse attjag hade ett stort blåmärke på min fot..

synd.
men tack ändå fär sällskapet folk <3

andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0