FREDAG 30 JANUARI

andrea skriver

Hej, Hejsan, Hallå, halloj, Halihallå osv

Jag ser att min bloggmate elin har lyckats uppdatera, hon är duktig hon :) Jag tänkte berätta lite mer om dansen med alla 9or igår på Safiren.
Våran första händelse var att vi stod och väntade på Linnea och cattis ute i kylan, det var helt sjukt kallt, men eftersom dom sagt att vi skulle ses utanför stod vi snällt och väntade medans allt folk gick in, tillslut ville varken Elin, Elin, ofie eller carro vänta mer så dom gick in, och jag följde efetrs om en lydig hund o trodde cattis och Linnea skulle bli astjuriga för att vi inte vänta .. Lite synd då cattis och linnea stod inne i värmen med ett stort flin i nyllet :( bra start tänkte jag då ..

Jackan var lämnad och nu var den stora frågan; vart fan skulle man lägga mobilen? nån ficka? nej. BH:n? nej. Trosorna? strumpbyxorna? nej. Trosorna? usch nej. Jag var nästan till att ge upp när jag insåg att jag hade en fick på koftan, så där fick den ligga i väntan på ytterligare problem.

Hand i hand med folk ja va med drog vi upp för trappan, beundrade alla tjejer som kunde gå i sina 20 cm höga klackar, beundrade även de som inte kunde gå i dom, lite kul att kolla på!  Men det var bara ngt man la märke till, för att även klackarna skulle ge mig problem senare på kvällen . . .

Jag fick dansa med mr x ... jag blev deprimerad, vi skulle dansa bugg.. och han lyckades med stor möda få till en snurr. stolt kille de där måste ha vart, i otakt och allt. herregud. efetr dansen sprang jag så fort jag kunde bort från honom till Elin, sedan väntade bara danser med mysigt folk! bl a Elin, Martin, Felix osvosv

DÄREMOT, tillbaka till mobil-problemet; Jag hade den i koftan, en liten minificka där i princip ingenting kunde få plats i. Och varje gång jag skulle dansa flög den omkring åt alla möjliga håll så jag bestämmde mig för att låta den jag dansade med ha den i fickan, vilket resulterade i att jag glömde den där ... Och därefetr fick jag springa runt och leta efter den jag dansat med i flera minuter.

Sen var de dags för nån enmannadans, Med tanke på alla tjejer som satt på sig platåskor med miljarder centimeters klack på var det stor risk att bli trampad på, detta skedde också, jag stod och "dansade" med elin, hela tiden medveten om att det står en platå-tjej framför mig som står och dunsar i marken med skorna som säkert väger över 5 kilo, så där står jag och helt plötsligt för jag en BUFFEL på min höger fot ... mkt otrevlig händelse då jag sprang runt bland folk som jag kände och beklagade mig vilken tjej host "fulaord-tjejen" som hade trampat mig på foten.. pekade kanske jag också råka göra ...
För att sen imorse inse attjag hade ett stort blåmärke på min fot..

synd.
men tack ändå fär sällskapet folk <3

andrea

Häj jag heter Elin

Elin skriver:

Jag är trött. Vi dansade igår kväll, alla 9or. Vi fick ingen sovmorgon dagen efter.
Jag skyller allting på lärarna, de är deras fel att jag är trött.
Att jag råkade prata lite för länge i telefonen igår kväll, efter jag kommit hem, har inget med det att göra..

Jag tänker inte skriva varje dag, jag behöver komma på nått att skriva om  och omjag inte gör det så blir inläggen tråkiga, men nu är vi ju två om den här bloggen, så de blir väl rätt bra uppdatering ändå :)

Hejhopps!

me llamo andrea

andrea skriver

Här sitter jag, elin sitter bakom mig. Vi har tydligen idrott, men eftersom hela eftermiddagen kmr att bli dans så sitter vi i biblioteket och ska jobba med valfritt. hosthost* Elin sitter o läser högt, ur jag vet inte vad.
Och nu fick jag ett sms, Carro hälsar. Trevlig tös dedär, snygga kläder har hon på sig idag med =)
Borde göra min bokrecension nu, men jag  har inte ens läst en bok. Så blir lite svårt ..

andrea

Hejhallå

andrea skriver

jag läste precis genom elins blogginlägg, jag menar daaah, vad vill hon? Såhär ska de ju va:

Elin och jag,
vi är goda vänner, fastän mycket olika.
Vi tycker om olika saker.
Elin har synfel, jag har det inte
Elin har hörselfel, jag har det med (enligt henne)
Elin använder tampongstrlk normal, jag använder mini
Elin är kort, jag är lång
Elin har inget liv, det har jag
Men en sak har vi nog gemensamt.. VI ÄTER HELA TIDEN

Yepp, som sagt ... hon gjorde en del fel i texten, men det är tur hon har mig ibland. Så jag kan rätta de felen hon gör. Hon kanske itne såg vad hon skrev, hon har ju synfel =) <3<3<3

Saksamma, jag&elin bjuder på två bilder:

adda elin: snoffsig_tjej_93@hotmail.com


adda mig snoffsig_tjej2_93@hotmail.com

hahahahaha

LAVIO
andrea

Elins första inlägg

Elin skriver.

Min kollega, vän, arbetskamrat och bloggmate Andrea glömde att presentera oss som skriver här i bloggen.
Så jag såg det genast som min uppgift för dagen.
Det jag menar är att ni läsare som förhoppningsvis läser bloggen, kanske vill veta lite mer om oss.
Här kommer en presentation av oss två, det är en reklamlåt som gick på teve för en herrans massa år sen, men som jag dock ändrat texten i.

Andrea och jag,
vi är goda vänner, fastän mycket olika.
Vi tycker om olika saker.
Andrea åker buss, jag får cykla.
Andrea har en hund, jag har en katt.
Andrea kan få en boll i huvet, jag duckar.
Andrea brukar skjutsa, jag sitter bak.
Andrea gillar nutella, jag gillar det också.
Men en sak har vi nog gemensamt.. SKUMTOMTAR!

Jag gillar låten skarpt, måste jag bara tillägga.
Tack för mig!


elin

tjockt

andrea skriver

Lite kul att varje gång jag och elin ska ses är de alltid något vi äter, idag vart det tillexempel Ben&jerrys Cookie Dough
En ny bantningskur som vi kommit på, ett exempel är elin: Hon har inte tränat på 1 månad, och under den månaden har hon i genomsnitt säkert fikat 1 gång/dag resultatet blev viktminskning med 2 kilo! Haha, samma resultat hände inte mig dock , men om ni vill skulle ni kunna prova våran diet. god är den iaf.


Hihi andrea

Vill ha

andrea skriver

Jag är verkligen i stort behov av Jeans! ingen behöver jeans mer än jag och inte finns det några som sitter bra på mig heller, jag vill att man ska kunna röra sig, o att dom ska vara billiga. såsom cheap monday. så jag har bestämt mig för att leta rätt på dom här =) lets find them

 

ORGASM, vill ha ! önskar mig den i födelsedagspresent, plus ett par vita tygskor från skopunkten (Y)

andrea

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0